0
Tvoj košík je momentálne prázdny

Molino Pasini talianska múka Blu Pizza "00" 10kg

5
5 hodnotení produktu Zobraziť hodnotenia
Jemnozrnná hladká pšeničná múka (v Taliansku známa ako farina) BLU PIZZA od MOLINO PASINI je múka – ako už sám titul naznačuje – perfektná pre prípravu rýchlej a domácej talianskej pizze. Zobraziť celý popis
19,87  €
16,56  € bez DPH
3,31  € DPH i
Na sklade
Výrobca: MOLINO PASINI
+
Výhodné možnosti
avatar
Attenzione, tu sa môžete informovať telefonicky!
+421 919 025 565
Molino Pasini talianska múka Blu Pizza "00" 10kg

Jemnozrnná hladká pšeničná múka (v Taliansku známa ako farina) BLU PIZZA od MOLINO PASINI je múka – ako už sám titul naznačuje – perfektná pre prípravu rýchlej a domácej talianskej pizze. Ide o múku typu „00“, čo v talianskej kuchyni v preklade znamená, že je zo všetkých druhov múk mletá najjemnejšia, vďaka čomu sa v nej len veľmi mizivo vyskytujú otruby. Cesto z nej uhnetené je známe svojou hodvábnou textúrou, príjemnou na dotyk.

BLU PIZZA je zároveň múkou špecificky vyrábanou pre krátke obdobie kvasenia, teda napr. cesto pripravené poobede, je nutné využiť v ten istý deň večer. V prípade konzervácie v chladničke vydrží cesto najviac 10 hodín bez straty jeho kvality a vlastností. Ak milujete pizzu ako z reštaurácie, táto múka Vám umožní pripraviť si ju aj doma. O kvalite múk od MOLINO PASSINI tiež vypovedá, že ich používa viac ako tucet reštaurácií ocenených hviezdami Michelin po celom svete, teda tí najlepší kuchári z najlepších.

MÚKA ZNESIE HYDRATÁCIU: 50% - 60%

VYUŽITIE: pizza, focaccia

TECHNICKÉ INFORMÁCIE: W 200-220     P/L 0,4-0,45


Zloženie: jemná pšeničná múka. Môže obsahovať stopy sóje, sezamu, vajec a mlieka.

icon
Výborná chuť
icon
Dlhoročná tradícia
icon
Top kvalita
icon
Všestranné využitie
Parametre
EAN:
8025566005100
Kód produktu:
5947
Výrobca
Kategória:
Regióny Talianska:
Objem produktu v gramoch alebo litroch:
10000g
Využitie múky:
Pizza a Focaccia
Druh múky:
Mäkká pšenica
Gramáž múky:
10 000 g
Počet kusov produktov v balení:
1 ks
Výživové ​​hodnoty na 100 g
Energetická hodnota:
1435 kj / 338 kcal
Tuky:
0,8 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny:
0,2 g
Sacharidy:
72,4 g
Z toho cukry:
2,1 g
Vláknina:
3 g
Bielkoviny:
11,2 g
Soľ:
0,0 g
Ocenenia produktu
Krajina pôvodu: Lombardy

Názov tohto regiónu je odvodený od kmeňa Longobardi (tzv. podľa svojich dlhých fúzov), ktorí sem v 6. storočí vtrhli z územia dnešného Nemecka. Lombardia je najväčšou, najhornatejšou a najhustejšie osídlenou oblasťou celého Talianska. Tento región sa nachádza na severe Talianska medzi Alpami a údolím Po. Táto geografická rozmanitosť dáva lombardským vínam nezameniteľný charakter a hĺbku.

Chcem vybrať produkty podľa oblasti

Využite tento produkt aj v týchto receptoch

Vyskúšajte si uvariť tieto chutné jedlá, ktoré pre vás pripravujeme. Neváhajte ochutnať jedinečnú chuť talianskej kuchyne.

Hodnotenia produktu

Priemer hodnotení je: 5 / 5 10 používateľov hodnotilo tento produkt
19. 06. 2023

najlepšia na pizzu a fokaču Výhody: super kvalita, cesto hladučké, pizza na 101%

19. 06. 2023

ok

08. 05. 2023

25. 04. 2023

Najlepšia múka na rýchlu pizzu, z akej som kedy piekol.

07. 04. 2023

Talianska múka, ktorá je výborná tým, že lepok sa rýchlo aktivuje, cesto z tejto múky rýchlo vykysne. Keď zarobíte cesto, tak o hodinu a pol môžete piecť pizzu, ktorá je naozaj skvelá, v strede tenka, na krajoch hrubá, mäkká a nadýchaná. Odporúčam pre tých, ktorí sú ako ja, že keď na niečo dostanem chuť, tak si to hneď upečiem a nemusím čakať pol dňa, alebo deň, kým cesto dobre vykysne. Výhody: rýchla aktivácia lepku krásna pizza sa z nej upečie výborná cena

10. 05. 2022

Výhody: Veľmi dobre sa s ňou pracuje